Stampin' Up! Demonstratrice worden in mijn teamHoewel we allemaal aan het begin van een nieuw avontuur staan weet ik een ding zeker: hoe meer zielen, des te meer vreugde. Ik zoek enthousiaste collega's waarmee ik mijn passie voor knutselen kan delen.

Wat is Stampin' Up!

Stampin' Up! is een Amerikaans Direct Sales bedrijf in hobby artikelen. Het woord zegt het al maar naast stempels bestaat het assortiment ook aal aanverwante artikelen zoals inkt, cardstock en gereedschappen zoals ponsen en stansen. De kracht is de mogelijkheid om materialen onderling uit te wisselen en de producten die op elkaar zijn afgestemd. Wij met 3 catalogi die in een bepaalde periode actueel zijn. Na die periode zijn deze producten niet meer verkrijgbaar, met uitzonderingen daar gelaten. Wij werken met een jaarlijkse catalogus (alle verkrijgbare artikelen) en twee seizoenscatalogussen (herfst/winter en voorjaar/zomer). De producten zijn niet in winkels verkrijgbaar, je kunt ze alleen verkrijgen bij een demonstratrice. Stampin' Up! is een transparant bedrijf met hart voor de demonstratrice. Als je je registreert heb je toegang tot een uitgebreide website met informatie en trainingsmateriaal. Twee keer per jaar organiseert Stampin' Up! OnStage. Dit is een groot evenement voor demonstratrices.

Werken als demonstratrice

Een demonstratrice verkoopt de materialen van Stampin' Up! Hierbij kun je denken aan een persoonlijk netwerk van vriendinnen, familie of collega's. Ter ondersteuning kan zij activiteiten organiseren maar dit is niet verplicht. Demonstratrices kunnen ook registreren voor zich zelf. Het inkopen van materialen alleen voor de korting is mogelijk. 

Verdienen

Stampin' Up! heeft een uitgebreid compensatieplan. Voor hen die meer willen (verkoop of een team formeren)  zijn er leuke beloningen. Dit varieert van een inkoopkorting op materialen (al direct na registratie) tot cash bonussen bij het behalen van mijlpalen als je wat langer bezig bent. Er zijn mensen die fulltime demonstratrice zijn en een vast inkomen verdienen door (flexibel) vanuit huis te werken.  

Wie kan er onafhankelijke demonstratrice worden?

Iedereen kan demonstratrice worden! Of je nou in de categorie valt van mensen die hun eigen hobby wil bekostigen of dat je een carriere ambieert waarbij je als zelfstandige zal zorgen voor een leuk inkomen of alles daar tussen in. Iedereen die bereid is een investering te doen van €129 kan zich in de eerste instantie aanmelden bij een zogenaamde upline of teamleider.

Team

Als je je via mij zou aanmelden dan val je direct onder mij, mijn team! Sinds kort heeft mijn team de naam Dutch Stampin' Divercities. Dit is een samenvoeging van 'diversiteit en steden' en dan in de engelse taal vanwege het internationale bedrijf waar we voor werken. Wij wonen in verschillende delen van Nederland. Van Zuid Holland tot aan Friesland, Zeeland, Brabant en Gelderland. Wij zijn een groep met behulpzame, gezellige en getalenteerde dames. Ik van mening dat iedereen de vrijheid heeft om zich te profileren op zijn/of haar manier. Iedereen heeft andere kwaliteiten en talenten. 

Jouw creatieve stijl kan een reden zijn voor een klant om voor jou te kiezen. Maar dat kan een hele andere stijl zijn dan die van mij of je toekomstige teamgenoten. Ook je ambitie kan verschillen van die van mij of je teamgenoten. En ook dat maakt niks uit binnen mijn team. Mijn drive om naast mijn 20-urige werkweek te werken als demonstratrice en zo een extraatje te verdienen zegt absoluut niks over de mij of het team. Iedereen is even welkom!

Het belangrijkste is dat je kiest voor een teamleider die je verder kan helpen in het verwezenlijken van jouw droom. Stampin' Up! is immers wat jij wilt dat het voor jou is! 

Wat heb ik jou te bieden?

Allereerst heb ik geruime tijd ervaring met het maken van kaarten. Begonnen in de vorige eeuw met de 3D plaatjes gecombineerd met diverse technieken. Aan het begin van deze eeuw, rond 2002/2003 was ik een van de eersten in Nederland die zich ging specialiseren in het maken van kaarten met scrapbookmaterialen in combinatie met stempelen.
Als je je aanmeldt bij mij kun je gegarandeerd zijn van een behoorlijke creatieve now-how. 

Ik ben sinds oktober 2012, de start van Stampin' Up! in Nederland, Onafhankelijk Demonstratrice en heb een gezellig team van 21 mensen. Een aantal daarvan heeft ook weer teams geformeerd. Wij komen als team (alle leden) regelmatig bij elkaar om mogelijkheden van de producten uit te diepen, projecten uit te wisselen en resultaten van sales te bespreken en hoofdzakelijk elkaar te steunen in het behouden van een gezonde omzet.
Wij hanteren de visie dat er overal in Nederland plaats is voor demonstratrices en respecteren inspanningen van onze collega demo's.
In mijn team voeren de woorden Inspire, Create and Share de boventoon. 

Of je nou bij mijn team aansluit omdat je de producten wilt kopen tegen een aantrekkelijke korting (hobbydemo) of dat je een carrière wilt starten om bijvoorbeeld je gezin te ondersteunen, je bent in mijn team van harte welkom! Ik deel graag de ervaringen en tips die mij een stapje verder hebben geholpen in mijn carrière bij Stampin' Up!

Mijn Stampin' Up! CV:

- Top #3 Nederland Anual Award Personal Sales 2013
- Top #3 Nederland Anual Award Leadership 2013
- Rising Start 2013
- Incentive trip 2013-2014
- Top #5 Nederland Anual Award Personal Sales 2014
- Top #5 Nederland Anual Award Leadership 2014
- Top #5 Nederland Anual Award Recruiting 2015
- Top #5 Nederland Anual Award Leadership 2015
- Huidige titel: Gold Elite


Kun je je vinden in mijn verhaal en denk je dat ik een positieve bijdrage te kan leveren aan jouw nieuwe, creatieve avontuur neem dan contact met mij op caringforstamps@gmail.com of bel 06-55757851. Je kunt een informatiepakketje opvragen wat ik heb samengesteld met de informatie die handig is bij het maken van jouw keuze. Dit pakketje krijg je thuis gestuurd.