Mix 'n Up! KitDe Mix 'n Up! Kit is een ideale kit voor mensen die fan zijn van Stampin' Up! producten maar die een een brede interesse hebben op knutselgebied. Het Mix ’n Up-en van verschillende stempelmerken daar houden wij als creatievelingen allemaal van. Wij (Inge en ik) laten je zien hoe je op een hele simpele manier Stampin’ Up materialen met elkaar kunt combineren maar ook prima kunt combineren met jouw favoriete stempelmaterialen en accessoires. 

Je krijgt dit kwartaal (apr-juni 2018) een heel scala aan kleuren cardstock (meer als dat je ziet op de foto hierboven qua volume) 2 lijnen DSP uit de voorjaar/zomer catalogus, diverse embellishments, lint, ...genoeg om drie maanden lekker mee te knutselen. Van ons krijg je er elke maand een nieuwsbrief met voorbeelden en de beschrijving van minimaal 5 projecten bij die je na kunt maken, je eigen draai kunt geven, of als basis kunnen dienen voor je eigen creatie.

En dat alles voor € 29,95! ( inclusief verzending van de Kit). Uiteraard is het mogelijk om de kit uit te breiden met SU producten welke je kunt bestellen (combinatie van beiden is ook mogelijk ;-)) The Sky is the Limit! 

Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. 
De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit, elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen. 

Als je opgeeft voor 29 maart 2018 dan ontvang je een extra metallics pakketje! Opgeven kan sowieso gedurende het gehele kwartaal maar na 30 april geldt op=op.


Opgeven door te mailen naar: mixnupkit@gmail.com.
Kosten € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mariska zei

Krijg je ook te zien wat er precies in die kit zit? Kan het zo van het plaatje niet zo goed zien helaas. gr. Mariska

Carmen Morris zei

Mariska, je kunt een mail sturen naar caringforstamps@gmail.com. Ik leg je graag uit wat de inhoud is van de kit.