JOIN @ CLUB!Naast party's en workshops kun je bij mij terecht voor online en digitale activiteiten. 
Vanaf nu heb je de mogelijkheid om je bij mij op te geven voor een maandelijkse club waarbij je elke maand de prachtige materialen van Stampin’ Up kunt verzamelen.

For YourInspiration Maandclub

Meedoen met de maandclub is simpel en kan op twee manieren: 

Abonnement 6 maanden: 
Bij een abonnement van 6 maanden bestel je iedereen maand voor €35 aan producten naar keuze. Dit kunnen producten zijn die ik heb gebruik om de voorbeelden te maken maar als je iets anders wilt bestellen dan is dat natuurlijk ook prima. Het workshoppakket met beschrijvingen is gratis en je betaald ook geen verzendkosten. Eens per 6 maanden kun je voor €40 aan producten kiezen en ontvang je automatisch de catalogi die uitkomen in je abonnementsperiode.

Losse workshop kits 
De losse kits zijn te bestellen voor €17,50. Voor dit bedrag ontvang je materialen voor het maken van tenminste 5 kaarten. De nieuwsbrief bevat foto's van de voorbeelden, korte uitleg (indien er een techniek of uitgebreid project is gemaakt) en een materialenlijst van de door mij gebruikte spulletjes voor de voorbeelden.

De losse workshop kits zijn beperkt leverbaar. Wanneer deze beschikbaar is verschijnt er een berichtje in de zijbalk van de hoofdpagina.

Het workshoppakket is gratis bij je losse bestelling van €60 mits je vermeld dat je mee wilt doen met de maandclub van die maand. 

Bijvoorbeeld: je wilt meedoen met de maandclub van juli 2016 dan kun je je bestelling in de maand juli mailen naar caringforstamps@gmail.com en in het onderwerp vermelden 'bestelling en meedoen maandclub juli 2016'. 
Het workshoppakket is alleen verkrijgbaar in de lopende maand.

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mariska zei

Krijg je ook te zien wat er precies in die kit zit? Kan het zo van het plaatje niet zo goed zien helaas. gr. Mariska

Carmen Morris zei

Mariska, je kunt een mail sturen naar caringforstamps@gmail.com. Ik leg je graag uit wat de inhoud is van de kit.