Stampin' Up! producten bestellenCATALOGUS AANVRAGEN

Het aanvragen van een catalogus is simpelweg door het aanvraagformulier invullen. Klik <hier> om naar het formulier te gaan.

Ik stuur je automatisch een nieuwe catalogus zolang we contact hebben! Als ik het kwartaal voorafgaand aan de nieuw catalogus niks van je gehoord heb dan moet je per mail een nieuwe catalogus aanvragen!

STAMPIN" UP! PRODUCTEN BESTELLEN

Stampin'Up® produkten worden niet verkocht in (online) winkels maar kunnen alleen worden besteld bij Stampin'Up® demonstratrice's. Ik ben een onafhankelijke Stampin'Up® demonstratrice en wil je graag helpen om Stampin'Up® producten te bestellen en te zorgen dat ze goed af worden geleverd op jouw adres.

Om een bestelling te plaatsen kun je mij bellen 06-55757851 of mailen op: caringforstamps@gmail.com.  Ik zorg er voor dat je bestelling goed wordt uitgevoerd en verzonden nadat ik je betaling heb ontvangen. Je ontvangt voor de betaling een betaallink.

De verzendkosten bij een bestelling in mijn online webshop (alleen betalingen met Credit Card) bedragen €5,95. Je bestelling wordt vanuit het Stampin' Up distributiecentrum in Duitsland verzonden. Het voordeel van online bestellen is dat via je credit card je spulletjes zijn verzekerd en dat je je bestelling net iets eerder in huis hebt.

Het scheelt je in verzendkosten als je meedoet met een zogenaamde verzamelbestelling. Hierbij reken ik geen verzendkosten! Je bestelling wordt bij mij afgeleverd waarna ik het vervolgens met postNL naar je toe verzend. Dit kan als je iets kleins wilt bestellen. Brievenbuspost verzend ik gratis.

Afhalen van je bestelling in Den Haag (Leidschenveen) kan ook!

Heeft je bestelling een waarde van €200 dan kom je automatisch in aanmerking voor de gastvrouw voordelen. Het is dus zeer aantrekkelijk om samen met vriendinnen een bestelling te doen.
Vraag naar de voordelen!
Overzicht van betaalwijze:

- Online/directe verzending: je rekent af met Credit Card
- Mail/Telefonisch/Sms/ What's App/ Messenger: je rekent af met iDEAL
- Afhalen: je rekent contant af, met PIN of vooraf met iDEAL

Je kunt ook met PayPal. Helaas brengt  het betalen via PayPal voor demonstratrices hoge kosten met zich mee. Bij betaling met Pay Pal breng ik kosten in rekening van 2%.

Ik biedt goede service en snelle service! Je hebt je spulletjes snel in huis!